Sananda – Blijf in de Energie van Licht

Lieve zonen en dochters van de planeet Aarde! IK BEN SANANDA!

Vandaag wil ik enkel meer Licht brengen naar de egregoor die gisteren gevormd werd tijdens het Portaal.

Ieder van jullie is omhuld in deze bel van Roze Licht, van veel Liefde en veel Licht. Probeer deze energie om je heen te houden. Blijf kalm en vredig. Geef niet toe aan slechte gevoelens. Geniet van dit moment. Drie dagen gaan snel voorbij. En al snel kun je terugkeren naar je ruzies, manieën en verslavingen. Doe dus je best om zo evenwichtig mogelijk te blijven.

Het Licht dat bij dit portaal is aangekomen en nog steeds aankomt, is een krachtig Licht. Het is een Licht dat bewustzijn en harten verruimt. En door bewustzijn te verruimen, door harten te verruimen, wordt alles vernietigd wat je gevangen houdt; alles wat je tegenhoudt; alles wat je verhindert om te gaan. En natuurlijk ontstaan er nieuwe situaties. Nieuwe paden openen zich. Nieuwe keuzes, nieuwe kansen.

Maar we moeten niet vergeten dat het is alsof je de kasten en laden van je geest en hart opent. En alles wat was opgeborgen, waar je niet aan wilde denken, niet wilde oplossen, niet recht in je gezicht wilde kijken, zal worden blootgelegd. Want de kasten bestaan niet meer. De laden zijn vernietigd door dit Licht.

 Velen van jullie zullen zich dus realiseren dat er na dit grote Portaal veel problemen zullen opduiken. Problemen waarvan je dacht dat je ze opgelost had, maar die terugkomen om je weer te achtervolgen. Ik hoop dat je op dit punt in je reis beseft dat je niets verkeerd hebt gedaan. Het is gewoon zo dat alles nu in de openbaarheid is, om naar te kijken en mee om te gaan.

Alles wat bewaard werd kan niet naar de Vijfde Dimensie gaan. Het moet getransmuteerd worden in liefde, vergeving en goede beslissingen. Zodat jullie beetje bij beetje kunnen evolueren. En dichter en dichter bij het Licht en de Vijfde Dimensie komen.

Dus zie alles onder ogen wat op je pad komt, niet met woede; niet met minachting; leg het niet naast je neer. Want aangezien er geen laden of kasten meer zijn, loop je het risico erover te struikelen en te vallen. En slecht vallen, zelfs jezelf verwonden. Nee, nee, ik zeg niet dat het een fysieke val zal zijn; het zal een val zijn in het hart, in de geest. Want dat probleem zal nooit verdwijnen. Je zult niet in staat zijn om het weg te stoppen en er later over na te denken. Het zal er zijn, voor je dansend, je uitdagen om ernaar te kijken en er aandacht aan te besteden.Velen van jullie zullen dat ook doen. Het Licht dat in deze drie dagen zal arriveren, zal duizendjarige banden kunnen oplossen; diepe banden in jullie zielen. Gevoelens die kunnen komen die je niet zult begrijpen. Een plotselinge woede die je niet zult begrijpen van wat of van wie. Een verhevigde haat; ook zonder te weten van wat of van wie. En wat moet je nu doen?

Roep ons aan. Vraag om onze hulp. Zodat we je kunnen helpen deze gevoelens die je niet begrijpt te transmuteren. Er is niet één persoon die om vergeving vraagt. Dus wat kun je doen? Alleen wij kunnen je helpen. Dus vraag om onze hulp. En we zullen onmiddellijk klaarstaan om je te helpen. Om door elk van deze momenten heen te komen.Ik zou zeggen, mijn zonen en dochters, dat velen van jullie heel vreemde momenten hebben beleefd. En jullie zullen precies het gevoel van dat moment hebben. Wees niet bang. Veroordeel jezelf niet. Haat jezelf niet. Dit is niet het moment. Het moment is er een van vergeving. Het gaat erom dat je naar die scène kijkt en om vergeving vraagt. Omdat je je nu realiseert en begrijpt dat je het nooit meer zou doen. Maar op dat moment, in die situatie, was dat wat jij dacht dat het beste was. Ben je daar om jezelf te veroordelen? Nee, je bent hier in een andere tijd, een ander tijdperk, een andere samenleving, een ander moment.

Er is dus geen oordeel. Er kan geen oordeel zijn. Er is alleen vergeving. Dus als je deze drie dagen afsluit, maakt het niet uit wat er gebeurt. Het maakt niet uit of je het ziet of niet, of je het droomt of niet, of je het voelt of niet. Het maakt niet uit. Welke reactie je ook hebt die je niet kunt identificeren, vraag onze hulp. Onmiddellijk zullen we alles reinigen en zal die energie verdwijnen. En het zal een last meer zijn die je in je kielzog achterlaat.

Dit is het doel van het Licht. Het is niet om problemen te brengen. Het doel van het Licht is om de punten te laten zien die nog aangepakt moeten worden en die de reis belemmeren. Hoe meer Licht, hoe meer ze zichtbaar worden. En ze kunnen allemaal tegelijk komen. Omdat je veel hebt bewaard. Je hebt het bewaard zodat je niet zou vergeten dat als het op een dag weer zou gebeuren, je niet dezelfde fouten zou maken. Maar die energie is gebleven. En vandaag heeft het geen zin meer.

Dus komt het naar de oppervlakte zodat je het kunt loslaten. En ik garandeer jullie allemaal dat jullie na de storm zonnige, mooie dagen zullen hebben. Want er zal veel gewicht worden achtergelaten. Veel problemen zullen worden opgelost. Oh, en ik kan het niet helpen jullie eraan te herinneren dat er nieuwe problemen zullen ontstaan. Want door sommige op te lossen, krijg je er helaas weer andere bij.

Maar volgens je pad, volgens je hart, zullen ze gemakkelijk op te lossen zijn, want je hebt vandaag je geweten en je weet precies welk standpunt je moet innemen. Geen botsingen, geen ruzies, geen gevechten. Problemen moeten altijd worden opgelost door Liefde; door een delicate manier van spreken; door een zachte manier van jezelf neerzetten; door een lieve manier om het probleem bloot te leggen. Niet met aanvallen. Niet door met vingers te wijzen. Onthoud dat als je met een vinger wijst, vier mensen zich omdraaien en naar jou kijken.Weet dan hoe je het moet doen. En de nieuwe problemen zullen verdwijnen. Omdat je al weet hoe je ermee om moet gaan, je hebt het geleerd. En voor degenen die mij antwoorden, die het nog niet geleerd hebben, heb ik maar één antwoord. Als je nieuw bent op deze reis, schiet dan op; schiet op om te leren. Want de tijd verstrijkt, en heel snel. Als je een oldtimer bent en nog niet geleerd hebt, zou ik zeggen: stop met jezelf te veroordelen. Je ego is nog steeds enorm. Daarom kun je het niet. Omdat je jezelf te veel veroordeelt. En waarom is dat? Omdat je nog steeds over anderen oordeelt. Je doet alles wat je niet zou moeten doen. Dus wordt het steeds moeilijker voor je om de reis te maken. Maar ik ga jullie hetzelfde vertellen als wat ik jullie daarnet zei: Schiet op, want de klok tikt.

Dus, mijn zonen en dochters, blijf deze drie dagen in deze energie. Ga zo ver mogelijk weg van degenen die je uit balans brengen. Stop jezelf in een cocon. Onthoud dat jullie krachtige wezens zijn. Creëer een cocon om jezelf heen zodat niemand je ziet, zodat niemand je herinnert, zodat niemand gevoelens voor je heeft. Maar weet hoe je die momenten moet leven.

Voel je niet verdrietig of in de steek gelaten, want je hebt ons aan je zijde. En we zijn met velen en je kunt altijd met ons praten. Je zult niet alleen of zonder gezelschap zijn.

Zoek de weg, zoek de vorm. Maar blijf de komende drie dagen in het Licht.

I. Nomden

Posts recentes

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Termo de Uso de Imagem de Foto Enviada para o Site anjoseluz.net

Este documento estabelece os termos e condições para o uso de imagens fotográficas enviadas para o site www.anjoseluz.net, operado pela empresa Anjos e Luz Terapias Holísticas. Ao enviar sua fotografia para o site www.anjoseluz.net, você concorda integralmente com os seguintes termos:

  1. Direitos Autorais e Propriedade Intelectual: 1.1. Você mantém todos os direitos autorais e de propriedade intelectual sobre as imagens fotográficas enviadas. 1.2. Ao enviar a imagem para o site www.anjoseluz.net, você concede à Anjos e Luz Terapias Holísticas uma licença não exclusiva, irrevogável, gratuita e mundial para utilizar, reproduzir, exibir e distribuir a imagem em conexão com o site www.anjoseluz.net e suas atividades relacionadas.

  2. Uso da Imagem: 2.1. A Anjos e Luz Terapias Holísticas poderá utilizar a imagem enviada para: a) Exibir em seu site, redes sociais e materiais promocionais.

  3. Garantias e Responsabilidades: 3.1. Você garante que possui todos os direitos necessários sobre a imagem enviada e que sua utilização pela Anjos e Luz Terapias Holísticas, conforme descrito neste documento, não viola quaisquer direitos de terceiros. 3.2. Você concorda em isentar a Anjos e Luz Terapias Holísticas de qualquer responsabilidade decorrente de qualquer reclamação de terceiros relacionada ao uso da imagem conforme permitido por estes termos.

  4. Consentimento de Uso de Imagem: 4.1. Ao enviar sua imagem para o site www.anjoseluz.net, você consente que sua imagem seja utilizada de acordo com os termos estabelecidos neste documento. 4.2. Você consente que sua imagem possa ser exibida publicamente e compartilhada em conexão com as atividades da Anjos e Luz Terapias Holísticas.

  5. Modificações nos Termos: 5.1. A Anjos e Luz Terapias Holísticas reserva-se o direito de modificar estes termos a qualquer momento, mediante aviso prévio razoável. O uso contínuo do site www.anjoseluz.net após tais modificações constitui aceitação dos termos revisados.

  6. Legislação Aplicável: 6.1. Estes termos serão regidos e interpretados de acordo com as leis do Brasil. Quaisquer disputas decorrentes destes termos serão submetidas à jurisdição exclusiva dos tribunais competentes no Brasil.

Ao enviar sua imagem para o site www.anjoseluz.net, você reconhece ter lido, compreendido e concordado com estes termos de uso de imagem. Se você não concorda com estes termos, por favor, não envie sua imagem para a Anjos e Luz Terapias Holísticas.