Kwan Yin – Je hebt het Licht gevolgd, je bent op het Pad

Lieve broeders en zusters van de planeet Aarde! IK BEN KWAN YIN!

Ik daal neer uit de hemel met mijn witte draken en breng liefde en evenwicht in elk hart dat mij hoort. 

Vrees niets, mijn broeders. Kunnen we hier niet zeggen dat het nieuws uitstekend is, dat alles bloemrijk en netjes zal blijven; dat iedereen elkaars hand zal vasthouden en zal glimlachen; dat iedereen zal ontwaken en klaar zal zijn voor de ascentie? Helaas kunnen we dat niet doen, want dat zou niet de waarheid, de realiteit zijn.

We brengen je geen goed nieuws, in de zin van wat je zult ervaren. Maar je kunt niet bang zijn. Laat angst je geen seconde in zijn greep houden. Je hebt vertrouwen en geloof nodig in het pad dat je hebt afgelegd. Het is alsof je over paden hebt gereisd die je naar hoge bergen hebben geleid, naar veilige plaatsen die je zullen beschermen tegen de lawine die in het dal zal neerkomen.

Helaas is het Licht al enige tijd op de planeet. Velen weigeren ernaar te kijken. Velen weigeren het Licht te volgen omdat ze niet alles willen verliezen wat de Derde Dimensie hen geeft. De kortstondige genoegens; het gebrek aan regels; in staat zijn om de vrije wil te hebben om te handelen zoals je wenst, ongeacht of het al dan niet een broeder of zuster kwetst; of het al dan niet een ander wezen kwetst.

Velen maken zich hier geen zorgen over; ze maken zich zorgen over leven, vrij zijn en zich niets aantrekken van de gevolgen. Want in hun gedachten bestaan ze niet. Ze kunnen doen wat ze willen. God de Vader/Moeder kan hen straffen, in hun filosofie, maar daar maken ze zich ook geen zorgen over. 

Helaas, alles werd getoond. Er waren veel kansen om naar het Licht toe te gaan, om het pad van het Licht te kiezen. Maar de overgrote meerderheid keek er niet naar. Sommigen keken en vonden het niet leuk wat ze zagen, omdat ze controle zagen, ze zagen het verlies van veel dingen; waarbij ze zich niet realiseren dat de grootste controle precies is waarmee ze leven. 

Dus, mijn broeders, ze zullen niet op de planeet blijven, ze zullen moeten vertrekken. En misschien is dat het spektakel dat niet mooi zal zijn om naar te kijken, maar het zal noodzakelijk zijn, zodat deze zielen leren dat ze gecontroleerd werden. Dat wat we hen aanboden Vrijheid was; dat de genoegens die ze ervaren hen alleen maar meer en meer gevangen zetten. En dat alles wat ze zouden ervaren in de Vijfde Dimensie niet te vergelijken zou zijn met wat ze hier ervaren.

Maar de momenten van keuze lopen ten einde. Velen zullen nog ontwaken. Maar het zullen die zielen zijn die hier nog maar pas zijn aangekomen. En die er al klaar voor zijn; zij hoefden niet door al het reizen te gaan dat jullie deden. Het enige wat nodig is, is een draai aan de sleutel en zij zullen zich herinneren wie ze zijn en wat hun missie is. En ze zullen zich onmiddellijk onderscheiden van de massa; ze zullen uit de Matrix komen. 

Helaas moet ik ook zeggen dat velen dat niet zullen doen. Omdat ze zo doordrenkt zijn van alles wat de Matrix te bieden heeft, zullen ze niet in staat zijn om verder te gaan. Zij zullen gevangen blijven in de Matrix, gevangen in de Derde Dimensie.

Dus, mijn broeders, heb nergens spijt van, want de weg die jullie hebben afgelegd heeft jullie uit de modder gehaald, het heeft jullie gehaald uit wat komen gaat. De weg is nog steeds moeilijk. De weg zal niet eenvoudig zijn. Het pad zal niet gemakkelijk zijn. Maar je zult andere problemen hebben; niet wat er met de achterblijvers zal gebeuren. 

Iedereen bevindt zich op een ander punt op de reis. En iedereen zal leven naar wat inherent is aan het punt waar hij of zij zich bevindt. Sommigen staan vooraan en zullen overal gemakkelijk doorheen komen. Anderen staan aan het begin van hun reis en zullen alles een stap achter zich zien gebeuren; maar ze zullen erin slagen om erbuiten te blijven. 

Het is nu dus niet de tijd om bang te zijn. Het is tijd om dankbaar te zijn voor jezelf. Het gaat erom dat je je zielen dankbaar bent dat ze je eruit hebben gehaald. Het maakt niet uit wat je doormaakt. Het zal klein zijn vergeleken met de rest. Je hebt nog steeds een goede kans om naar de Vijfde Dimensie te gaan. Degenen die overblijven niet. Je hebt je keuzes al gemaakt.

Wees dus altijd dankbaar. Wat er ook gebeurt, wees dankbaar voor het pad dat je hebt gekozen en dat je heeft gebracht waar je nu bent. Het maakt niet uit hoe ver je op het pad bent. Het maakt niet uit hoe ver je nog moet. Waar het om gaat is dat je voor het Licht hebt gekozen; je hebt ervoor gekozen om het Licht te volgen. En dit maakt je anders dan de rest. 

Dus, mijn broeders en zusters, wees niet bang, want angst sleept je achteruit. Angst sleurt je mee naar het midden van verwarring. Geloof me, je zult overal doorheen komen, want je hebt voor het Licht gekozen en het Licht zal je niet in de steek laten. Wees standvastig, wees dankbaar en zet de reis voort. Blijf doorgaan. Laat jezelf niet teruggaan.

De ketel kookt in het midden. En jij staat aan de rand, ver weg van het hele proces. Laat je niet meeslepen door de kracht van de ketel, want die is nog steeds sterk. Blijf in het Licht. Wees dankbaar voor je zielen. En vertrouw. Je zult er komen.

Vertaald door I. Nomden

Posts recentes

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Termo de Uso de Imagem de Foto Enviada para o Site anjoseluz.net

Este documento estabelece os termos e condições para o uso de imagens fotográficas enviadas para o site www.anjoseluz.net, operado pela empresa Anjos e Luz Terapias Holísticas. Ao enviar sua fotografia para o site www.anjoseluz.net, você concorda integralmente com os seguintes termos:

  1. Direitos Autorais e Propriedade Intelectual: 1.1. Você mantém todos os direitos autorais e de propriedade intelectual sobre as imagens fotográficas enviadas. 1.2. Ao enviar a imagem para o site www.anjoseluz.net, você concede à Anjos e Luz Terapias Holísticas uma licença não exclusiva, irrevogável, gratuita e mundial para utilizar, reproduzir, exibir e distribuir a imagem em conexão com o site www.anjoseluz.net e suas atividades relacionadas.

  2. Uso da Imagem: 2.1. A Anjos e Luz Terapias Holísticas poderá utilizar a imagem enviada para: a) Exibir em seu site, redes sociais e materiais promocionais.

  3. Garantias e Responsabilidades: 3.1. Você garante que possui todos os direitos necessários sobre a imagem enviada e que sua utilização pela Anjos e Luz Terapias Holísticas, conforme descrito neste documento, não viola quaisquer direitos de terceiros. 3.2. Você concorda em isentar a Anjos e Luz Terapias Holísticas de qualquer responsabilidade decorrente de qualquer reclamação de terceiros relacionada ao uso da imagem conforme permitido por estes termos.

  4. Consentimento de Uso de Imagem: 4.1. Ao enviar sua imagem para o site www.anjoseluz.net, você consente que sua imagem seja utilizada de acordo com os termos estabelecidos neste documento. 4.2. Você consente que sua imagem possa ser exibida publicamente e compartilhada em conexão com as atividades da Anjos e Luz Terapias Holísticas.

  5. Modificações nos Termos: 5.1. A Anjos e Luz Terapias Holísticas reserva-se o direito de modificar estes termos a qualquer momento, mediante aviso prévio razoável. O uso contínuo do site www.anjoseluz.net após tais modificações constitui aceitação dos termos revisados.

  6. Legislação Aplicável: 6.1. Estes termos serão regidos e interpretados de acordo com as leis do Brasil. Quaisquer disputas decorrentes destes termos serão submetidas à jurisdição exclusiva dos tribunais competentes no Brasil.

Ao enviar sua imagem para o site www.anjoseluz.net, você reconhece ter lido, compreendido e concordado com estes termos de uso de imagem. Se você não concorda com estes termos, por favor, não envie sua imagem para a Anjos e Luz Terapias Holísticas.