Melchisedek – Wees Lichtwerkers

Lieve zonen en dochters van de planeet Aarde! IK BEN MELCHISEDEK!

Ik breng al mijn liefde en kracht om jullie te omhullen in een grote bel van Licht en evolutie.

Dit is een tijd voor behandeling. Behandeling? Ja, het is tijd om jezelf en de planeet te behandelen. Nu is het tijd voor jullie om te proberen je eigen technieken te gebruiken of gebruik te maken van de techniek die iemand anders op jullie toepast. Het is belangrijk. Het is belangrijk om energetisch in balans te zijn.

Richt je niet op de ziekten die je hebt; richt je op balans; richt je op de balans van een therapie die je beweging kan brengen en tegelijkertijd de interne energieën kan kalmeren. Er is niet één techniek die beter is dan een andere. Er is degene die je hart aanspreekt. Er is degene waarmee jij je identificeert.

Dus ga niet af op iemands hoofd. Ga niet af op de mening van iemand anders. Zoek naar jezelf. Vraag je Goddelijke Aanwezigheid om je te vertellen naar welke techniek je moet zoeken. En zoek ernaar. Balans, totale balans, is belangrijk in deze tijd. Het Licht arriveert met grote intensiteit en brengt veel gevoelens en situaties naar boven die je je nooit had kunnen voorstellen.

Je moet met ze omgaan. Je moet ze achter je laten. Je moet ze begrijpen en achter je laten. Maar je hebt altijd een balans nodig. Omdat je heel oude situaties naar boven haalt, en de diepste; die een prioriteit zijn voor de ziel. Omdat er pijn, lijden, overeenkomsten, pacten, leringen zijn die in niet erg verlichte tijden zijn gemaakt.

Jullie zielen zijn lange tijd gereinigd. Maar de diepste lagen zijn nu bereikt. Dus moet je weten hoe je moet omgaan met de emoties die verschijnen, met alles wat verschijnt. Zodat je het juiste pad kunt volgen. Zodat je verder kunt gaan op het juiste pad.

Probeer voor jezelf te zorgen. Probeer deel te nemen aan technieken, behandelingen, en het maakt niet uit welke; het zal je hart zijn dat het je vertelt. Je hart zal je naar de juiste persoon leiden. Weet waar je moet zoeken. Laat je niet meeslepen door de meningen van anderen. Wees altijd aanwezig tijdens een behandeling. Wees altijd aanwezig tijdens het toepassen van de techniek.

Maak een verschil in jezelf en in de wereld. Want als een kind van God de Vader/Moeder in balans is, als een kind goed is, wordt het Geheel beïnvloed. Deze balans weerklinkt in het Geheel. Je brengt misschien niet de hele planeet in evenwicht, maar jouw evenwicht maakt een verschil voor het Geheel. Deze stap is dus belangrijk.

Zoek naar zelfevenwicht. Probeer in evenwicht te blijven. Zorg dat je altijd in balans bent. Vertrouw op de kracht die je hebt. Vertrouw op wat je al geleerd hebt. De tijd is gekomen om alles wat je geleerd hebt te gebruiken en toe te passen.

Wanneer je wordt opgeroepen om een techniek te leren, is het niet om het in een la te laten liggen. Het is niet om papieren te verzamelen van hoeveel cursussen en technieken je hebt geleerd. Dat doet er helemaal niet toe. Wat telt is wat je ermee doet. Het gaat erom hoe je het weggeeft. Wat telt is hoe je het toepast. Het gaat erom wat je doet met wat je hebt geleerd. Het gaat er niet om dat je het in een lade stopt.

Ieder van jullie die opgeroepen wordt om een techniek te leren, moet er zeker van zijn dat je de techniek op een bepaald moment op je reis al veel gebruikt hebt. Het is gewoon je ziel die je herinnert aan wat je al gedaan hebt. Wees dus nergens bang voor. Wees niet bang om het goed of fout te doen, want jij bent niet degene die het doet, het is de techniek; jij bent slechts een kanaal.

Dus er is geen beste of slechtste. Er is een techniek. En als die correct wordt toegepast, is er geen fout, kan er geen fout zijn. Als er enige vorm van fout is, dan heeft die persoon de techniek niet. Leer dat. Dan is ieder van jullie slechts een kanaal voor de energie die je geleerd hebt. Niets meer. Er is geen goede of verkeerde toepassing. Er is de techniek; en jij, als kanaal ervoor.

Laat het ego je niet vertellen dat je wonderbaarlijke genezingen uitvoert, want dat doe je niet. Het is de energie van de techniek die geneest. Het is de energie die wonderen laat gebeuren. Daardoor gebeuren ze. Er bestaat dus niet zoiets als een betere of slechtere therapeut. Er is alleen toewijding. Dat kan geanalyseerd en vergeleken worden. Respect, vorm en manier: iedereen heeft zijn eigen manier. En iedereen volgt een pad dat voor hem comfortabel en aangenaam is.

Dus, mijn broeders en zusters, zoek holistisch evenwicht. Probeer in evenwicht te zijn. Dat is nu heel belangrijk. En vooral, maak het waar, gebruik de techniek. Laat het niet achter. Laat wat je geleerd hebt niet in een la liggen. Daar gaat het niet om. Dit is geen Lichtwerker zijn. Het is gewoon er nog één zijn. En niets meer.

Want op die manier maak je geen verschil op de planeet. “Ah, maar ik ontvang de energie van de techniek!” Inderdaad. Je ontvangt de energie, maar je bent slechts een vergaarbak. Het is alsof het je binnenkomt en daar blijft, zonder zich uit te breiden. Omdat jij het niet uitbreidt.

De expansie moet van jou komen. Dus doe het. Wees effectieve Lichtwerkers.

vertaald door I. Nomden

Posts recentes

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Termo de Uso de Imagem de Foto Enviada para o Site anjoseluz.net

Este documento estabelece os termos e condições para o uso de imagens fotográficas enviadas para o site www.anjoseluz.net, operado pela empresa Anjos e Luz Terapias Holísticas. Ao enviar sua fotografia para o site www.anjoseluz.net, você concorda integralmente com os seguintes termos:

  1. Direitos Autorais e Propriedade Intelectual: 1.1. Você mantém todos os direitos autorais e de propriedade intelectual sobre as imagens fotográficas enviadas. 1.2. Ao enviar a imagem para o site www.anjoseluz.net, você concede à Anjos e Luz Terapias Holísticas uma licença não exclusiva, irrevogável, gratuita e mundial para utilizar, reproduzir, exibir e distribuir a imagem em conexão com o site www.anjoseluz.net e suas atividades relacionadas.

  2. Uso da Imagem: 2.1. A Anjos e Luz Terapias Holísticas poderá utilizar a imagem enviada para: a) Exibir em seu site, redes sociais e materiais promocionais.

  3. Garantias e Responsabilidades: 3.1. Você garante que possui todos os direitos necessários sobre a imagem enviada e que sua utilização pela Anjos e Luz Terapias Holísticas, conforme descrito neste documento, não viola quaisquer direitos de terceiros. 3.2. Você concorda em isentar a Anjos e Luz Terapias Holísticas de qualquer responsabilidade decorrente de qualquer reclamação de terceiros relacionada ao uso da imagem conforme permitido por estes termos.

  4. Consentimento de Uso de Imagem: 4.1. Ao enviar sua imagem para o site www.anjoseluz.net, você consente que sua imagem seja utilizada de acordo com os termos estabelecidos neste documento. 4.2. Você consente que sua imagem possa ser exibida publicamente e compartilhada em conexão com as atividades da Anjos e Luz Terapias Holísticas.

  5. Modificações nos Termos: 5.1. A Anjos e Luz Terapias Holísticas reserva-se o direito de modificar estes termos a qualquer momento, mediante aviso prévio razoável. O uso contínuo do site www.anjoseluz.net após tais modificações constitui aceitação dos termos revisados.

  6. Legislação Aplicável: 6.1. Estes termos serão regidos e interpretados de acordo com as leis do Brasil. Quaisquer disputas decorrentes destes termos serão submetidas à jurisdição exclusiva dos tribunais competentes no Brasil.

Ao enviar sua imagem para o site www.anjoseluz.net, você reconhece ter lido, compreendido e concordado com estes termos de uso de imagem. Se você não concorda com estes termos, por favor, não envie sua imagem para a Anjos e Luz Terapias Holísticas.