Miguel – Laten we ieder ons deel doen

Geliefden! IK BEN DE AARTSENGEL MICHAËL!

Veel mensen denken altijd dat ik in de hangmat sap zit te drinken; dat waarom ik niets doe? Waarom onderneem ik geen actie? Het is interessant hoe makkelijk het voor jullie is om mij te bekritiseren, om kritiek te hebben op degene die spreekt, om een hoop onzin uit te kramen, zonder te weten wat er hier aan de andere kant gebeurt.

De tijd verstrijkt en je verandert niet. Geduld en vertrouwen zijn erg moeilijk te vinden. Je wilt alles op je eigen tijd. Je wilt alles zoals jij denkt dat het is. Niemand slaapt hier. We zijn altijd aan het werk, de missie aan het vervullen die God de Vader/Moeder ons heeft toegewezen. Ja, ik heb ook missies. Ik ben niet geschapen voor een wandeling in dit universum. Mijn taken zijn immens. Maar ik vind altijd tijd om hier bij jullie te zijn, om jullie een boodschap te brengen, om jullie een waarschuwing te geven.

Ik zou willen dat jullie je hart kalmeren en begrijpen dat alles op zijn tijd is. Jullie willen graag met eigen ogen zien waar we het over hebben. Maar ik kan je verzekeren dat wat je ziet je niet zal bevallen. Dus waarom haasten? Waarom wanhopen?

Alles zal op het juiste moment gebeuren. In de tijd die al gepland is, in elke tijdlijn die je aflegt. Maak je geen zorgen over wat er om je heen zal gebeuren. Maak je zorgen over je eigen reis. Maak je zorgen over de manier waarop je het leven ziet, de manier waarop je jezelf plaatst. Je moet nog veel leren.

Het is dus belangrijk dat iedereen voor zijn eigen pad zorgt; dat iedereen het zo helder mogelijk maakt. Hoe? Door nu Licht te planten om later Licht te oogsten. Vergeet niet dat je nog steeds aan het planten bent. Niets is voorbij. Je levensproces gaat door. Dus elk verkeerd gevoel wordt geplant en zal in de toekomst worden verwelkomd. Er is niets veranderd. De gebeurtenissen zijn alleen versneld. Het zal niet nog een leven duren om terug te komen of meerdere levens. Het zal dit leven zijn en het kan morgen zijn.

Dus laten we ophouden ons zorgen te maken over wat er zal gebeuren. Laten we ons zorgen maken over het hier en nu, over wat je nu doet? Wat draag jij bij aan alles, zowel positief als negatief? Hoe draag jij bij? Ben je bezorgd over de planeet en hoe draag je daaraan bij? Wat doe jij om de planeet te verbeteren? Heb je jezelf dat ooit afgevraagd? Doe je alles goed? Doe je de planeet helemaal geen kwaad?

Wees voorzichtig met je uitspraken, want je schaadt de planeet nog steeds. Jullie allemaal. Met de manier waarop je leeft. Met de manier waarop je eet. Met je buitensporige uitgaven. Je gaat door. Niemand komt ermee weg. Dus stop met oordelen over wat je niet weet. Stop met commentaar geven, oordelen, praten over de ander. Vergeet de ander. Stop met roddelen.

Kijk naar je eigen wandelingen, vergeet die van de ander. En als de ander commentaar heeft op jouw wandeling, reageer dan niet terug, klaag niet. Hij is degene die commentaar gaf, dus wiens probleem is het? Het is zijn probleem. Als je de behoefte voelt om terug te slaan, is het je ego dat spreekt? “Nee, wees niet stil! Geef antwoord.” Dat is verkeerd.

Als je je ego wilt sussen, trek je dan niets aan van wat er tegen of over je gezegd wordt. Laat het gaan. Degenen die jou bekritiseren zullen hun eigen kritiek terugkrijgen. En niets zal je dwarszitten. Als je terugslaat, ga je hun energie binnen. En het wordt een vicieuze cirkel, want hij zal ook op jou willen reageren. Dus stop, mijn broeders. Stop met altijd gelijk willen hebben. Als iemand iets over je zegt, doe er dan geen moeite voor, laat het los. Zo doorbreek je de cirkel. Want als je reageert, voed je dat wiel.

Stop met luisteren naar de woorden van anderen. Luister alleen naar wat je vrede en rust zal brengen. De rest, wees selectief in wat je hoort. Leer, mijn broeders. Dit is het pad naar de Vijfde Dimensie. Het is niet gemakkelijk. Het is veeleisend; zeer veeleisend. Dus volg je eigen pad.

Vergeet de commentaren. Vergeet wat ze over je zeggen. Laat iedereen op zijn tong bijten. Ga verder op je eigen weg. Weet hoe je met anderen om moet gaan, maar trek je niets aan van wat er over of tegen je gezegd wordt. Het is jouw wandeling. Dus blijf lopen.

Vandaag ben ik hier om een grote uitnodiging te doen. Deze vrouw vroeg me iets te doen zodat iedereen de planeet kan helpen. Nee, ze ligt niet in een hangmat of drinkt sap. Ze denkt veel na. Dus we gaan iets heel interessants doen. Er is een mandala gecreëerd. Dus let vanaf nu op wat er gezegd wordt, zodat je je niet steeds afvraagt wat er gezegd wordt.

Deze mandala zal vanavond beschikbaar zijn. Ze zal je vanavond een aankondiging doen. En ze zal de mandala doorgeven. En wat doe je met deze mandala? Jij… Let op wat ik zei jij. Ik zei niet jij. Ik zei jij. Dus het zal zijn op jouw tijd, op jouw plaats, op jouw verlangen, op het moment dat jij wilt.

Neem deze mandala in je handen, plaats je rechterhand erop en geef je energie aan Gaia gedurende 5 minuten. Aandacht! 5 minuten. Als je een techniek hebt, als je nieuw bent met technieken, maak je dan geen zorgen, de energie die door je heen gaat zal je hand bereiken en naar de planeet gaan. Je hoeft geen techniek te activeren.

Het is belangrijk dat ieders energie wordt gemengd met de technieken die ze hebben, dus 5 minuten. Hoe vaak kun je het per dag doen? Zo vaak als je wilt. Maar je hoeft niet de hele dag met je hand op de mandala te liggen. Je kunt het hooguit vijf keer per dag doen. Maar als je het maar één keer doet, is het geweldig.

Merk op dat de mandala een Lichtcode heeft. Deze Lichtcode versterkt de energie die je uitstraalt en geeft die door aan de planeet. En wij, op onze beurt, versterken de energie die jullie uitstralen nog meer. Dus ik wil geen bijeenkomsten, ik wil geen groepen, ik wil geen vaste tijden. Iedereen doet het in zijn eigen tijd, op het moment dat hij wil. Stop gewoon en plaats je rechterhand op de mandala. “Ah, maar ik ben linkshandig”. Rechterhand op de mandala.

Ik denk niet dat je hoeft te twijfelen. Wacht tot de avond waarop je de mandala ontvangt. Het zal voor iedereen beschikbaar zijn. Maak je geen zorgen over waar je het afdrukt. Het kan op het eenvoudigste papier dat je hebt. Wat telt is de mandala, niet het papier waarop het staat. Dus laat iedereen zijn best doen. En je helpt de planeet; je helpt jezelf om tegenwicht te bieden aan alle negatieve energie die wordt gecreëerd. Dit is belangrijk.

En denk niet dat we niets doen. We werken de hele tijd. Maar elke actie die van jou komt, weegt veel zwaarder. Waarom is dat zo? Vanwege je vrije wil, vanwege wat er in je hart omgaat. Iets doen op basis van jullie beslissing is prachtig; het heeft een immense kracht omdat het in het hart van ieder van jullie ontstaat. Dit maakt een verschil. Omdat het veel van de energie elimineert die door jullie duistere broeders en zusters wordt opgewekt. Dat maakt een groot verschil.

Dus, mijn broeders, het is voorbij, help. En hoe lang wil je het doen? Zo lang als je wilt. Er is geen definitie. Moet je het elke dag doen? Ook niet. Het is aan ieders hart. Het zal zo lang zijn als je hart vraagt. En het is belangrijk dat iedereen zijn eigen ding doet. Blijf niet ruilen. “Oh, ik doe het 30 keer. Nee, ik doe het 50 keer, nee, ik doe het 100 keer. Iedereen doet zijn eigen ding.

Je hoeft het niet te publiceren. Je hoeft niet te zeggen wat je doet. Dat is ego. Dus laat iedereen zijn ding doen, voor zichzelf. Je hoeft geen commentaar te geven. Je hoeft niet bekend te maken wat je doet. Iedereen moet doen wat zijn hart van hem vraagt. Je hoeft niet te weten wat de ander doet om hetzelfde of beter te doen dan zij. Want dat is wat je doet.

Dus laten we ieder ons eigen ding doen, zonder commentaar. “Ik draag mijn steentje bij en dat is dat!”. Je hoeft niet te zeggen wat je doet of hoe je het doet. Leer om je leven niet bloot te geven. Hou je mond. Jullie praten te veel. Je geeft jezelf te veel bloot, onnodig, omdat je ego nog steeds enorm is. Je moet pronken, je moet jezelf blootgeven, je moet laten zien dat je het doet.

Ja, mijn broeders, jullie hebben nog een lange weg te gaan. Zo ver leren lijkt me vaak waardeloos. Maar iedereen zal in zijn eigen tijd leren. Omdat je moet leren. Wil je echt naar de Vijfde Dimensie gaan? Leer dan. Begin te veranderen. En je zult zien hoe alles op je eigen reis ook zal beginnen te veranderen.

Posts recentes

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Termo de Uso de Imagem de Foto Enviada para o Site anjoseluz.net

Este documento estabelece os termos e condições para o uso de imagens fotográficas enviadas para o site www.anjoseluz.net, operado pela empresa Anjos e Luz Terapias Holísticas. Ao enviar sua fotografia para o site www.anjoseluz.net, você concorda integralmente com os seguintes termos:

  1. Direitos Autorais e Propriedade Intelectual: 1.1. Você mantém todos os direitos autorais e de propriedade intelectual sobre as imagens fotográficas enviadas. 1.2. Ao enviar a imagem para o site www.anjoseluz.net, você concede à Anjos e Luz Terapias Holísticas uma licença não exclusiva, irrevogável, gratuita e mundial para utilizar, reproduzir, exibir e distribuir a imagem em conexão com o site www.anjoseluz.net e suas atividades relacionadas.

  2. Uso da Imagem: 2.1. A Anjos e Luz Terapias Holísticas poderá utilizar a imagem enviada para: a) Exibir em seu site, redes sociais e materiais promocionais.

  3. Garantias e Responsabilidades: 3.1. Você garante que possui todos os direitos necessários sobre a imagem enviada e que sua utilização pela Anjos e Luz Terapias Holísticas, conforme descrito neste documento, não viola quaisquer direitos de terceiros. 3.2. Você concorda em isentar a Anjos e Luz Terapias Holísticas de qualquer responsabilidade decorrente de qualquer reclamação de terceiros relacionada ao uso da imagem conforme permitido por estes termos.

  4. Consentimento de Uso de Imagem: 4.1. Ao enviar sua imagem para o site www.anjoseluz.net, você consente que sua imagem seja utilizada de acordo com os termos estabelecidos neste documento. 4.2. Você consente que sua imagem possa ser exibida publicamente e compartilhada em conexão com as atividades da Anjos e Luz Terapias Holísticas.

  5. Modificações nos Termos: 5.1. A Anjos e Luz Terapias Holísticas reserva-se o direito de modificar estes termos a qualquer momento, mediante aviso prévio razoável. O uso contínuo do site www.anjoseluz.net após tais modificações constitui aceitação dos termos revisados.

  6. Legislação Aplicável: 6.1. Estes termos serão regidos e interpretados de acordo com as leis do Brasil. Quaisquer disputas decorrentes destes termos serão submetidas à jurisdição exclusiva dos tribunais competentes no Brasil.

Ao enviar sua imagem para o site www.anjoseluz.net, você reconhece ter lido, compreendido e concordado com estes termos de uso de imagem. Se você não concorda com estes termos, por favor, não envie sua imagem para a Anjos e Luz Terapias Holísticas.