Sananda – Wees in het Hart en Vind de Goddelijke Aanwezigheid

Lieve zonen en dochters van de planeet Aarde! IK BEN SANANDA!

Nogmaals, mijn hart is altijd gevuld met vreugde wanneer ik hier kan zijn om jullie allemaal toe te spreken.

Er is niets om bang voor te zijn. Iedereen wiens hart is ondergedompeld in het Licht weet dat elk lijden, elk moment van reflectie, elk ogenschijnlijk probleem een aanwijzing is dat je op het pad bent. Dat er iets is dat veranderd, herzien, begrepen en losgelaten moet worden.

Ik zeg het nog een keer: lijd niet onder het lijden van anderen. Je kunt een schouder zijn om op te leunen, je kunt een schoot zijn om vast te houden, je kunt degene zijn die met liefde naar je kijkt en luistert naar wat er gezegd moet worden. En op dat moment dat je luistert, vul je jezelf met Licht, zodat het wezen naast je jouw Licht absorbeert; zich welkom voelt; zich gekoesterd voelt.

Zeg geen woord. Je blik, je stille uitstraling van Licht, zal genoeg zijn voor dat wezen om te beseffen dat ze daar een veilige haven hebben gevonden, een vriend, iemand bij wie ze zich kunnen afreageren. Maar zelfs als ze je per se willen vragen: “Wat moet ik doen, wat zal ik doen? Hoe kan ik mijn probleem oplossen?”, dan zeg jij gewoon: ”Luister naar je hart.”

We herhalen deze zin al heel lang. En velen, zelfs vandaag de dag, begrijpen het niet helemaal. Omdat ze het niet begrijpen. Waarom zou je naar je hart luisteren als het je verstand is dat alles regelt? En ik kan je verzekeren dat het hart het huis van de liefde is. Het is het huis van solidariteit, van vriendschap, van al die gevoelens die je op een positieve manier naar anderen kunt uitstralen.

Gebruik nooit je verstand. Het is altijd het hart. Het is het hart dat de capaciteit heeft om goede vloeistoffen, goede energieën uit te stralen. Het is hier al gezegd, maar het is altijd, altijd het herhalen waard: Luisteren naar het hart is erin zitten. Creëer een kleine kamer, een grot, wat het ook is, maar laat het alleen van jou zijn. Deel het met niemand. Het is van jou. Het is jouw hoekje. Het is jouw toevluchtsoord.

Stop er alles in wat je vrede brengt, wat je vertrouwen geeft. En wanneer je naar je hart wilt luisteren, ga dan naar dit toevluchtsoord. Zie jezelf erin zitten. Dit is de eerste stap. Het is niet zo moeilijk. Je kunt je zoveel dingen voorstellen. Dus stel je dit kleine hoekje voor, in je hart. En dan, wanneer je je op je gemak voelt, helemaal ingebed in die kamer, op die plek, begin dan na te denken over wat je wilt weten.

Stel je voor dat daar, in die kamer, iemand is die superieur is; er is iemand die meer van je houdt dan wat dan ook; je Goddelijke Aanwezigheid. Zet dan altijd twee stoelen neer: een voor jou en een voor haar. En zie haar daar zitten; naast je, voor je, het maakt niet uit. Hoe ziet ze eruit? Zoals jezelf. Zie haar als je spiegel, of je kunt haar creëren zoals jij wilt. Een oude vrouw, een heilige, het maakt niet uit. Het is belangrijk dat je haar creëert. En als je daar samen bent, praat dan met haar; stel haar je vragen, je twijfels, je problemen. En sta open voor de antwoorden.

Ik zeg vaak dat je vaak het antwoord hoort, maar dat het niet het antwoord is dat je wilt horen. Dus leg je het naast je neer. Je interpreteert het als iets van de geest. In dit geval ben je volledig in de macht van het ego, waar het de lakens uitdeelt. Alles moet zijn zoals het wil dat het is. Of we zouden kunnen zeggen, alles moet zijn zoals jij wilt dat het is, niet zoals het zou moeten zijn.

Dit is dus een dagelijkse oefening. Kom dichter bij je Goddelijke Aanwezigheid. “Ah, maar er is een juiste manier om de Goddelijke Aanwezigheid op te roepen”. Nee. Er is geen formule, geen recept, geen juiste stroom. Het is aan jou om te geloven dat het er is; dat het in staat is om je te beschermen en je te adviseren.

Creëer geen obstakels. “Oh, ik moet ritueel “a” doen, dan ritueel “b”, doe dan dit, doe dat zodat ik in de Goddelijke Aanwezigheid kan zijn.” Je moet geloven dat je bij je Goddelijke Aanwezigheid bent. En op het moment dat je het voor je ziet zitten, hoe het er ook uitziet, zal het er zijn. En je kunt alle begeleiding en belangrijke waarschuwingen krijgen die ze je kan geven.

Maar schakel op dit moment je geest uit. Zodat je kunt opnemen wat er gezegd wordt. Het maakt niet uit of je het gelooft. Neem het gewoon in je op. En als je klaar bent met het hele proces, schrijf het dan op. Schrijf het ergens op. Zelfs als het totaal vergezocht lijkt. Zelfs als het lijkt alsof je gek geworden bent. Schrijf het gewoon op. En blijf schrijven. En na verloop van tijd zul je zien dat veel van wat daar geschreven staat zichzelf zal beginnen op te lossen, zal beginnen te gebeuren en je zult je gaan realiseren dat het allemaal niet zo gek was. Het was iets dat van boven kwam, van je Goddelijke Aanwezigheid.

En nog een belangrijk punt: wanneer je je Goddelijke Aanwezigheid aanroept om bij je te zijn op die plek, in je hart, is het niet ver weg en zul je verschillende vervoermiddelen moeten nemen om het te bereiken. Het is in jou. Dus, wanneer je denkt: “Mijn Goddelijke Aanwezigheid, wees nu hier bij me!” Onmiddellijk zal ze er zijn. Omdat het in je is; het is niet buiten.

Dus laten we ophouden obstakels in de weg te leggen? Laten we ophouden obstakels in de weg te leggen om de Goddelijke Aanwezigheid te bereiken. Je grootste probleem is dit alles te geloven. Het is geloven dat deze plaats bestaat, dat het in jou gecreëerd en gematerialiseerd kan worden. Je schaamt je dat je zo gek bent, dat je zo’n proces leeft.

“Iets in mijn hart creëren. Wat een zinloos iets om te doen!” Dat klopt, zolang je met je verstand denkt en het ego de kaarten deelt, kom je niet dichter bij je Goddelijke Aanwezigheid. Ga terug naar je kindertijd. Kinderen geloven alles wat ze lezen. Alles wat hen verteld wordt. Ongeacht of het wel of niet in twijfel wordt getrokken door hun samenleving of door de mensen om hen heen. Dus ga terug naar het kind zijn. Droom, stel je voor, denk. Maar doe iets. Stop met jezelf te boycotten. Stop met denken dat dit allemaal gek is.

Dan zou ik tegen je zeggen: Ga deze waanzin aan! Wees gek. Creëer je eigen hoekje in je hart. Roep je Goddelijke Aanwezigheid aan, praat ermee. En ik garandeer je dat je versteld zult staan van wat je kunt creëren. Probeer het. Niemand hoeft het te weten. Je hoeft het niemand te vertellen. Want er zal altijd iemand zijn die zal zeggen: “Oh, je bent gek geworden!”

Waarom commentaar geven? Het is jouw ding, het is jouw moment. Je hoeft geen commentaar te geven. Je hoeft het niet uit te leggen. En als de eerste keer dat je het probeert niet werkt, dan is nog steeds het ego aan het werk. Want het verliest aan kracht wanneer je je verbindt met de Goddelijke Aanwezigheid. Dus blijf volhouden, herhaal het één keer, twee keer, drie keer, vier keer, duizenden keren. Maar geef niet op.

Dit is het pad naar evolutie. Dit is het pad voor je reis. Om in de Goddelijke Aanwezigheid te zijn. En ik zeg jullie, wanneer je weet hoe je dit moet doen, zal je hart gevuld zijn met zoveel vreugde, zoveel liefde, dat je vaak daarheen zult gaan, naar je hart, en daar uren en uren zult blijven; gewoon genieten van die energie, die atmosfeer, die ruimte van pure liefde. 

Vertaald door I. Nomden

Posts recentes

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Termo de Uso de Imagem de Foto Enviada para o Site anjoseluz.net

Este documento estabelece os termos e condições para o uso de imagens fotográficas enviadas para o site www.anjoseluz.net, operado pela empresa Anjos e Luz Terapias Holísticas. Ao enviar sua fotografia para o site www.anjoseluz.net, você concorda integralmente com os seguintes termos:

  1. Direitos Autorais e Propriedade Intelectual: 1.1. Você mantém todos os direitos autorais e de propriedade intelectual sobre as imagens fotográficas enviadas. 1.2. Ao enviar a imagem para o site www.anjoseluz.net, você concede à Anjos e Luz Terapias Holísticas uma licença não exclusiva, irrevogável, gratuita e mundial para utilizar, reproduzir, exibir e distribuir a imagem em conexão com o site www.anjoseluz.net e suas atividades relacionadas.

  2. Uso da Imagem: 2.1. A Anjos e Luz Terapias Holísticas poderá utilizar a imagem enviada para: a) Exibir em seu site, redes sociais e materiais promocionais.

  3. Garantias e Responsabilidades: 3.1. Você garante que possui todos os direitos necessários sobre a imagem enviada e que sua utilização pela Anjos e Luz Terapias Holísticas, conforme descrito neste documento, não viola quaisquer direitos de terceiros. 3.2. Você concorda em isentar a Anjos e Luz Terapias Holísticas de qualquer responsabilidade decorrente de qualquer reclamação de terceiros relacionada ao uso da imagem conforme permitido por estes termos.

  4. Consentimento de Uso de Imagem: 4.1. Ao enviar sua imagem para o site www.anjoseluz.net, você consente que sua imagem seja utilizada de acordo com os termos estabelecidos neste documento. 4.2. Você consente que sua imagem possa ser exibida publicamente e compartilhada em conexão com as atividades da Anjos e Luz Terapias Holísticas.

  5. Modificações nos Termos: 5.1. A Anjos e Luz Terapias Holísticas reserva-se o direito de modificar estes termos a qualquer momento, mediante aviso prévio razoável. O uso contínuo do site www.anjoseluz.net após tais modificações constitui aceitação dos termos revisados.

  6. Legislação Aplicável: 6.1. Estes termos serão regidos e interpretados de acordo com as leis do Brasil. Quaisquer disputas decorrentes destes termos serão submetidas à jurisdição exclusiva dos tribunais competentes no Brasil.

Ao enviar sua imagem para o site www.anjoseluz.net, você reconhece ter lido, compreendido e concordado com estes termos de uso de imagem. Se você não concorda com estes termos, por favor, não envie sua imagem para a Anjos e Luz Terapias Holísticas.