Sananda live 02-10-22

Beste zonen en dochters van de planeet Aarde! IK BEN SANANDA!

Velen van jullie vragen zich af waarom ik deze woorden hier vandaag plaats! Ik zal niet in detail treden, ik zal niets uitleggen! Je moet alleen vertrouwen hebben in wat er gezegd wordt. 

Ik wil een groot verzoek doen aan ieder van jullie vandaag! Maak geen persoonlijke keuzes! Maak keuzes voor het geheel! Kies geen partij voor A of B! Verspreid je ideeën niet! Verspreid je overtuigingen niet! Ieder van jullie kijkt naar binnen, in je eigen hart en vraagt je Hogere Zelf: wat is het beste alternatief? En luister naar je Hogere Zelf! Waag het niet! Probeer niet te begrijpen wat het je zou kunnen antwoorden! We bereiken die kritieke punten op de weg waar je je verstand en je ego’s opzij moet zetten en moet luisteren naar wat de hogere energieën je te vertellen hebben. En op dit moment is voor ieder van jullie de hogere energie je Hogere Zelf. En alsjeblieft, kom niet in die constante retoriek, “ah, ik hoor niets!”. Wie vraagt vanuit het hart, wie zoekt vanuit het hart en met een open hart wat hij zal horen, ik garandeer: hij zal horen! Nu, als je al begint, “ja, ik zal het vragen, maar ik weet dat ik het niet zal horen!” Echt je hoort niets! 

En het belangrijkste op dit moment: het licht is aanwezig op de planeet, 100%. Ieder van jullie trekt aan wat je uitstraalt. Dus als je tijdens dit proces liefde uitstraalt, zul je dezelfde energie aantrekken! Je zult je Hogere Zelf aantrekken dat je precies vertelt wat je moet doen. Nu, als je jezelf plaatst bij een vooraf bepaalde keuze, met de houding dat: “Ik heb gelijk”, al met een houding die: “Ik weet wat ik doe”, verspil dan je tijd niet, roep je Hogere Zelf niet, want Hij zal je niet antwoorden, want deze manier van denken zal alles aantrekken behalve je Hogere Zelf. Dus, vraag het niet eens! Volg je geest! Volg je ego! Dat is alles wat ik vandaag van ieder van jullie vraag. Vraag je Hogere Zelf wat je moet doen, hoe je dit hele proces moet leiden! En natuurlijk is het aan ieder van jullie om te luisteren, te accepteren en het te doen! Niemand is verplicht iets te doen! Ik ben hier niet om iemand te dwingen iets te doen! Ieder zal doen wat zijn of haar hart vraagt! Dat is wat belangrijk is op dit moment! 

En ik vraag ieder van u: bid voor uw land! Bid voor het licht! Zodat meer en meer legioenen van engelen en welwillende wezens praktisch aan de oppervlakte van uw land (land dat ik hier Brazilië noem) kunnen komen. Dit is heel belangrijk, vanaf vandaag! Iedereen moet bidden! Ik wil geen groepen! Ik wil geen combinaties van schema’s! Ik wil geen groepsmeditaties! Ieder van jullie zal op zijn eigen manier bidden, op zijn eigen manier, de energie uitzenden die je wenst, het wezen oproepen dat je wenst. Het belangrijkste is dat je brengt, aantrekt en bidt voor dit land! Blijf niet zoeken naar antwoorden op wat ik zeg, want hoe meer je zoekt naar antwoorden, hoe meer je situaties creëert in je geest! Dus, het is niet om antwoorden te zoeken! Het is alleen om te reageren op ons verzoek. Als u zich niet op uw gemak voelt of niet wilt, zal u anders niets overkomen. Wij respecteren ieders vrije wil! We vragen alleen dat jullie licht uitstralen en vragen, bidden om meer licht voor dit land. Dat is alles wat ik ga zeggen, niets meer! En blijf geen commentaar geven, blijf je niet afvragen waarom ik dit vraag, want gedachten genereren energie, gedachten genereren ego’s! Vraag om licht en straal licht uit naar dit land! Je bent in staat om de wereld te veranderen! Je kunt alles wat je wilt veranderen, dus doe het! Jij hebt deze kracht! Dus vul dit land met licht! Straal veel licht uit! Daarom zijn ik en alle anderen hier vandaag om deze actie te vragen aan iedereen die op dit moment aanwezig is of later zal luisteren! Dat is alles! Ik heb niets meer te zeggen! 

Als de Planetaire Christus, die mijn missie op deze planeet afsluit, geef ik het woord nu door aan Maitreya, via de andere zoon. Maitreya mag spreken!

Lieve zonen en dochters! Het is een groot geluk hier te zijn, op dit moment, met jullie allemaal! En alle noodzakelijke kracht en energie van het Licht naar dit grote land brengen. Dit grote land zal de graanschuur van voedsel zijn op deze grote planeet! Dit land zal de kracht van energie zijn op deze planeet! Maar dit alles zal mogelijk zijn wat uit jullie harten komt, vanaf nu, vanaf dit moment. Kijk om je heen, kijk naar alle broeders en zusters, zonen en dochters, kinderen en oude mensen om je heen. Voel in jullie hart welk land jullie wensen voor elk van deze wezens en dat elk van hen een land zal ontvangen met kracht en onvoorwaardelijke waarheid. Het is aan de kinderen, op dit moment, jullie kracht, jullie eenheid. Eenheid die al in vele levens is ontstaan en die nu, via jullie zielen, noodzakelijk is dat jullie verplichtingen, jullie verplichtingen aan jullie evolutie, in praktijk komen in de reis die vanaf nu zal volgen. 

Met al deze beweging van de leer van de Brieven van Christus, een beweging die elke ziel die ons hier hoort in praktijk moet brengen en in uw acties vandaag, in uw land. Kijk, beslis effectief welk land je wilt hebben! Heb eenheid in jullie harten! Heb in jullie harten deze onvoorwaardelijke liefde waaraan ieder van jullie dagelijks zal werken! Vandaag is het ego te sterk om oude acties op jullie planeet, in jullie land, vol te houden. Maar ik kan u verzekeren: dit is voor een kort moment! In deze verbintenis als Maitreya en in de kracht van Meester Saint-Germain, de continuïteit van een energieproces, dat wij hier op het spirituele vlak veel hebben voorbereid, en nu geven wij aan jullie binnen de vrije wil, de keuze door welk land jullie willen hebben en welke planeet jullie willen hebben, want, wij verzekeren jullie één manier: Gaia gaat sterk op weg naar de Vijfde Dimensie! En alleen zij die bij deze energie willen zijn, zullen hier blijven. En mettertijd zullen allen die een tegengestelde energie uitstralen niet langer op deze planeet verblijven! Zij zullen naar andere bollen gaan om hun reis in de Derde Dimensie voort te zetten. 

Observeer, mijn kinderen, elke stap, elke beweging! Uw gebed, uw energie, via uw gedachten, in deze tijd van grote uitdaging is te geloven in de energie die wordt ingeplant en niet in het eindresultaat van wat zou moeten worden verwacht, want alles wat echt lijkt te zijn, ik verzeker u, niets zal hetzelfde zijn omdat kinderen die door ons allen zijn voorbereid het zullen overnemen, op het juiste moment, na al dit proces, waarbij elk kind licht, energie en liefde moet uitstralen! En moge de vrede van God in ieders hart zijn! 

En voor de sluiting zal Moeder Maria tot u spreken! 

Geliefde zonen en dochters, voel de kracht van mijn hart bij ieder van jullie! De uitdaging is enorm, maar de energie die je vanaf nu zult uitstralen is veel groter dan je je kunt voorstellen! Laat je hart je leiden! Laat jullie energie jullie optillen naar het hoogste niveau van het hele proces en geloof me, geliefde kinderen, het hangt alleen van jullie af, want we zijn hier met open harten om jullie te verzekeren dat we nooit iemand van jullie hebben verlaten omdat we nooit van jullie zijde zijn geweken in de moeilijkste momenten van jullie reis, maar nu is het tijd om te geloven dat er een nieuwe energie moet schijnen in dit land en jullie zijn de noodzakelijke keuze om dit waar te maken! Wees in vrede! 

En op dit moment gaat Michael de Aartsengel met je praten! 

Lieverds! IK BEN MICHAEL DE AARTSENGEL!

Er valt hier niet veel meer aan toe te voegen, nu! Wat gezegd moet worden is al gezegd! Dus, laat zien, niet aan ons, laat jezelf zien wat je onderweg hebt geleerd! Laten we zeggen dat dit een grote test is om energieën waar te nemen, om paden waar te nemen, om keuzes waar te nemen! Dus, laten we alles wat je geleerd hebt in praktijk brengen. Dit is het moment! 

Ik zou zeggen dat dit een zeer moeilijke test is! Niet dat het individueel tot problemen zal leiden, in verschillende wegen, maar het is een test die het geheel aangaat, niet alleen jou! Dus, op dit moment, moet je naar het geheel kijken! Niet voor jezelf, niet voor wat je zult krijgen, niet voor wat je denkt te bereiken! Je moet naar het geheel kijken! Moet je al die broeders en zusters zien! Jij hebt vandaag genoeg te eten, terwijl duizenden honger lijden! Dus denk aan het geheel, niet aan jezelf! Vandaag is een grote test voor je om het licht in je te laten werken, zodat je de juiste keuzes kunt maken! Dat is wat we vandaag vragen! Luister naar je Hogere Zelf! Hij weet wat juist is! We willen geen ruzie maken met wie er naast je staat, als je ruzie wilt maken met je Hogere Zelf, maak dan ruzie met Hem en de keuze zal aan jou zijn, aan niemand anders! Niemand hoeft jouw keuze te weten! Dat is een geheim dat je met je meedraagt! Doe wat je wilt! Maar denk aan het geheel! Niet in jouw geloof! Niet in jullie manier van denken! Niet op wat jij denkt dat goed is! Als ieder van jullie, op dit moment, luistert naar je Hogere Zelf, zul je een stap zetten naar het geheel van dit land, zodat het licht definitief in dit land kan worden geïmplanteerd en gelijkheid en rechtvaardigheid daadwerkelijk kunnen plaatsvinden! Het is heel eenvoudig, mijn broeders, heel eenvoudig! Als je je ego en gedachten het zwijgen oplegt, zul je het juiste doen! Anders, blijf je keuzes maken! Maar vergeet nooit dat elke keuze een oogst heeft, wat het ook is, er is altijd een oogst! Dus, denk, denk hard! En wat je ook besluit te doen, probeer aan het geheel te denken! 

En vergeet niet om licht uit te stralen, ieder op zijn eigen manier, ieder op zijn eigen manier! Zoals Sananda al zei: we willen geen groepen, we willen geen afspraak! Ieder op zijn eigen manier, op zijn eigen tijd, op zijn eigen uur, op zijn eigen manier! Wees niet afhankelijk van anderen om iets te doen wat een eigen actie is! Er is geen standaard gebed, er is geen standaard manier om een verzoek te doen, om energie uit te stralen! Als je je hart opent, komt dit eruit en het komt er met zo’n gemak uit dat je verbaasd zult zijn! Dus, het moment van vandaag is om je hart te openen! Het is om het ego en de geest te verpletteren en alleen, alleen, alleen het hart te laten spreken! 

We eindigen deze uitzending hier! En moge deze energie die werd uitgestraald, niet alleen door ons die hier spraken, maar door iedereen over de hele planeet, vandaag, want wat hier gebeurt, weerklinkt op de planeet! Dus we zijn allemaal klaar, attent, om elk verzoek om licht, elk hart dat zich aandient, kracht bij te zetten!

Posts recentes

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Termo de Uso de Imagem de Foto Enviada para o Site anjoseluz.net

Este documento estabelece os termos e condições para o uso de imagens fotográficas enviadas para o site www.anjoseluz.net, operado pela empresa Anjos e Luz Terapias Holísticas. Ao enviar sua fotografia para o site www.anjoseluz.net, você concorda integralmente com os seguintes termos:

  1. Direitos Autorais e Propriedade Intelectual: 1.1. Você mantém todos os direitos autorais e de propriedade intelectual sobre as imagens fotográficas enviadas. 1.2. Ao enviar a imagem para o site www.anjoseluz.net, você concede à Anjos e Luz Terapias Holísticas uma licença não exclusiva, irrevogável, gratuita e mundial para utilizar, reproduzir, exibir e distribuir a imagem em conexão com o site www.anjoseluz.net e suas atividades relacionadas.

  2. Uso da Imagem: 2.1. A Anjos e Luz Terapias Holísticas poderá utilizar a imagem enviada para: a) Exibir em seu site, redes sociais e materiais promocionais.

  3. Garantias e Responsabilidades: 3.1. Você garante que possui todos os direitos necessários sobre a imagem enviada e que sua utilização pela Anjos e Luz Terapias Holísticas, conforme descrito neste documento, não viola quaisquer direitos de terceiros. 3.2. Você concorda em isentar a Anjos e Luz Terapias Holísticas de qualquer responsabilidade decorrente de qualquer reclamação de terceiros relacionada ao uso da imagem conforme permitido por estes termos.

  4. Consentimento de Uso de Imagem: 4.1. Ao enviar sua imagem para o site www.anjoseluz.net, você consente que sua imagem seja utilizada de acordo com os termos estabelecidos neste documento. 4.2. Você consente que sua imagem possa ser exibida publicamente e compartilhada em conexão com as atividades da Anjos e Luz Terapias Holísticas.

  5. Modificações nos Termos: 5.1. A Anjos e Luz Terapias Holísticas reserva-se o direito de modificar estes termos a qualquer momento, mediante aviso prévio razoável. O uso contínuo do site www.anjoseluz.net após tais modificações constitui aceitação dos termos revisados.

  6. Legislação Aplicável: 6.1. Estes termos serão regidos e interpretados de acordo com as leis do Brasil. Quaisquer disputas decorrentes destes termos serão submetidas à jurisdição exclusiva dos tribunais competentes no Brasil.

Ao enviar sua imagem para o site www.anjoseluz.net, você reconhece ter lido, compreendido e concordado com estes termos de uso de imagem. Se você não concorda com estes termos, por favor, não envie sua imagem para a Anjos e Luz Terapias Holísticas.