Maria – Altijd handelen voor iedereen

Beste zonen en dochters van de planeet Aarde! IK BEN MARIA! 

Ik kom met een hart vol Liefde en vreugde en ik geef ieder van jullie een beetje van deze gevoelens. Maar niet een beetje van jouw wereld, een beetje van de grootte van mijn energie. Wees niet ontmoedigd, verlies je kracht niet, verlies je geloof niet. Wat er ook gebeurt, geloof, vertrouw volledig op het plan van de Vader/Moeder God. Niemand wordt gestraft, niemand lijdt onder de vergelding van God de Vader/Moeder. Jullie leren allemaal lessen; sommige zwaar, andere lichter; maar het zijn lessen die geleerd moeten worden. Er kan geen opstand zijn, geen verlaging van de trilling bij elke les. Je moet vertrouwen, je moet begrijpen dat de les nodig is, dat er iets te leren valt. 

Als de les te sterk overkomt, stop dan en denk na, waarom zoveel intensiteit? Vraag het je hart en je zult het antwoord weten. Klagen, jezelf beschuldigen heeft geen zin. De enige actie die moet worden ondernomen is de les doornemen, hem begrijpen, hem leren en hem gebruiken als les voor de komende dagen. Elke les heeft een intensiteit en het is duidelijk dat ook onder jullie sommigen dezelfde les op een witte manier doormaken, anderen op een zeer diepe manier, het zal afhangen van de reis van elke ziel. Kijk altijd vooruit, maar kijk met de ogen van het Licht, kijk altijd met hoop, probeer te begrijpen dat als je de les leert, als je begrijpt wat het brengt, het nooit meer zal gebeuren. 

Er is dus hoop, de zekerheid dat je dit in de toekomst niet meer zult ervaren omdat je hebt geleerd, je hebt begrepen wat je moest veranderen, je zult dit niet meer ervaren. Als je erop staat om niet te leren, als je erop staat om te denken dat wat je doormaakt oneerlijk is, zal het niet baten. De les zal steeds sterker terugkomen, tot het een punt bereikt dat het je omver zal werpen, om te zien of je er naar kijkt. Dit is waterdicht mijn zonen en dochters, het heeft geen zin om voor je problemen weg te lopen, er is geen manier om iets te verbergen, er is geen manier om het te laten gaan. Het moment is hier en nu, begrijp dit. Elke beweging die je maakt creëert een verstoring in het universum. Het is alsof je in een groot meer bent ondergedompeld en bij elke beweging die je maakt reageert het water door golven te creëren. 

Zo is het universum ook, elke beweging die je maakt genereert positieve of negatieve golven, afhankelijk van de beweging en het betrokken gevoel weerklinken ze door het universum. Dus wat weerklinkt er nu bij jou, positieve gevoelens of gevoelens van woede, van pijn, van wantrouwen? Wat galm je? Dus met elke les die je leert, galm je wijsheid het universum in en dat is een heerlijk gevoel omdat je wijsheid zoveel anderen zal bereiken die misschien een intuïtie hebben over hoe jij uit het probleem bent gekomen. Nee, denk niet dat je alleen denkt, alles wat je uitstraalt beïnvloedt het geheel. 

Als het positieve gevoelens zijn, ontvangt iedereen, want dit galmt door het hele Al en onbewust zullen velen die klaar zijn om te ontvangen, hetzelfde idee hebben als jij. Op dezelfde manier met tegengestelde energieën, waarom denkt u dat wanneer iets uw wereld schokt, dit herhaaldelijk gebeurt op verschillende plaatsen? Alsof iedereen elkaar kent, met elkaar spreekt? Het is wat je weerkaatst dat iedereen zal raken die hetzelfde vibreert als jij. Dus waarom slechte gevoelens herhalen? Je wereld is al zo uit balans? Leer de lessen, vertrouw erop dat wat vandaag komt tot je komt als een leerervaring en dat het in de toekomst nooit meer terugkomt als je geleerd hebt. Het is dit vertrouwen dat je moet hebben, dat wat je vandaag leert, hoe moeilijk het ook is, morgen niet meer terugkomt, omdat de les geleerd is. Zonen en dochters, de ziel is altijd in ontwikkeling, altijd aan het leren. En het is precies wanneer één van jullie een oplossing galmt dat zoveel anderen op hetzelfde pad terechtkomen. Kijk hoe prachtig het is, jouw gevoel wordt gedeeld met velen die hetzelfde idee hebben en praktisch hetzelfde doen als jij. Dus wat zou goed zijn vandaag? Om liefde te laten weerklinken, liefde voor anderen, liefde voor de planeet, liefde voor dieren. Denk niet dat het normaal is, een dier dat sterft om jou wat te eten te geven. Alsof er geen andere manieren zijn voor jou, denk niet dat het normaal is, denk niet dat het normaal is om een dier te mishandelen voor je plezier, voor de show. Denk niet dat het normaal is dat een dier sterft van de honger, van mishandeling. 

Dus ik heb het over een iets lagere ketting. Dan zal ik de andere verklaringen afleggen: Denk niet dat het normaal is voor een mens om honger te lijden, denk niet dat het normaal is voor een mens om verkracht te worden, denk niet dat het normaal is voor een mens om geen huis of onderdak te hebben. Wat is normaal voor jou? Alles wat om je heen is? Denk niet dat het normaal is om jullie eigen rivieren te vervuilen, die jullie water geven om te drinken, denk niet dat het normaal is om de bodem van Gaia te doorboren voor rijkdom, voor hebzucht, denk niet dat het normaal is om Gaia’s lucht te vervuilen zodat jullie industrieën kunnen overleven. Dit is allemaal niet normaal, maar weinigen doen er iets aan. Je bent zo met jezelf bezig dat je niet om je heen kijkt, je kijkt niet naar wat er om je heen gebeurt. 

En nee, ik ben niet inconsequent als we zeggen dat je vooruit moet kijken en nooit opzij. Als we zeggen dat het het pad is, het is de wandeling, het is de weg die je zult bewandelen. Kijk niet naar de weg van de ander, het is in deze zin dat we spreken om niet opzij te kijken. Nu, je bent niet alleen in de wereld, je bent één onder allen. Je moet je dus bewust zijn van het Al, want het is het Al dat je geeft wat je moet eten, dat je geeft wat je moet drinken, dat je geeft waar je moet werken en waar je moet wonen. Het is dus niet simpelweg vooruitkijken, kijken naar je pad en de rest vergeten, je pad omvat je actie voor het geheel. Het is geen specifieke actie, het is actie voor het Geheel, actie voor je broeders, actie voor de dieren, actie voor de planeet. 

Maar zou ik niet het pad van anderen veranderen? Als je wat te eten geeft aan iemand die honger heeft, verander je zijn weg niet. Je kunt hem veel helpen en hij zal nog steeds honger hebben omdat hij niet weet hoe hij van de les, van de hulp moet profiteren. Dus nee, je verandert zijn loop niet, je bent gewoon ondersteunend. Begrijp, het gaat er niet om je in een grote schelp te kleden voor bescherming en de wereld om je heen te vergeten, dat is het niet. Waar het om gaat is dat je niet het pad van de ander bewandelt, maar je eigen pad bekijkt. Nu is in dit pad de Alles inbegrepen. Dus, op dit moment, wat heb je gedaan voor het geheel? Denk je alleen aan jezelf of doe je iets voor het Geheel?

Dus ik zou zeggen dat dit ook lessen zijn om te leren. Kijk hoe ver uw wereld is gegaan, hoe ver uw wereld heeft veroorzaakt wat u nu leeft. Het is belangrijk dat je voelt, dat je vaak de resultaten ziet van je eigen afwezigheid in relatie tot het probleem. Mijn zonen en dochters, de weg naar opstijging zal zwaar en moeilijk zijn, want de tijd is gekomen dat jullie allemaal veel lessen moeten leren en die komen nu snel en intens. Realiseer je dat je niet nog een incarnatie zult hebben vóór hemelvaart.

Dit is de laatste in de derde dimensie. Het heeft dus geen zin om het vooruit te schuiven, je moet het vandaag in deze incarnatie beleven zodat je al het geleerde in je bewustzijn meedraagt om het niet te herhalen in de vijfde dimensie. Degenen die niet willen leren, die alles wat gezegd wordt negeren, liever doorgaan met de genoegens of gewoon de overheersingen die in de derde dimensie bestaan? Deze zullen niets bereiken, ze zullen niet met Gaia meegaan, ze zullen weggaan. Hoe? Het maakt niet uit, ieder van jullie zal zijn moment hebben. Dus hier zeggen we dat het pad eenzaam is, kijk naar het jouwe, niet naar het pad van anderen. Maar je moet naar het geheel kijken, niet specifiek naar één, het is voor het geheel. Onderneem actie voor het geheel, niet voor één.

Begrijp, wees niet gehecht aan één, kijk naar het geheel, waar er één verhongert zullen er meer zijn, dus kijk naar allen, niet slechts naar één. Dat is een belangrijke les in deze tijd, om een visie te hebben op het Geheel, op wat je zal nagalmen. Galmen naar het Geheel is anders dan galmen naar één, waarom is die ene beter dan de andere? Dus, veroordeel niemand, handel voor het geheel. Dan doe je werk zonder naar iemands pad te kijken, je kijkt naar het probleem, niet naar het pad. Begrijp je dat? Actie moet altijd voor het Al zijn, nooit voor slechts één, want als het slechts één is, oordeel je, bekritiseer je zijn reis omdat je hem helpt. 

Doe het dus anders, kijk naar het Geheel en waar die actie terecht komt, dat maakt voor jou niet uit, wat telt is de actie die je ondernam. Dit is de manier op dit moment, om naar alles te kijken, naar je broeders en zusters, naar de dieren, naar Gaia. Het is niet alleen kijken naar je eigen achtertuin, het is kijken naar Gaia’s bossen, Gaia’s rivieren, Gaia’s bronnen als het Geheel, niet je eigen privé-wereld. Ik verzeker u dat als u handelt met de focus op het geheel, u veel goeds zult doen voor de focus van de actie, maar vooral zult u de les leren van wat het betekent om niet langer naar uw eigen navel te kijken maar naar het Geheel, naar wat goed is voor het Geheel, niet alleen voor uzelf. 

Dan zal de weg die ieder van jullie gaat meer en meer verlicht, geuriger en lichter worden. Omdat je naar het geheel kijkt, niet alleen naar jezelf. Luister meerdere malen naar mijn woorden, zodat u begrijpt wat ik bedoel. Maar de laatste zin waarmee ik u achterlaat vat alles samen wat ik heb gezegd: Liefhebben is kijken naar het geheel, niet alleen naar mezelf.

Posts recentes

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Termo de Uso de Imagem de Foto Enviada para o Site anjoseluz.net

Este documento estabelece os termos e condições para o uso de imagens fotográficas enviadas para o site www.anjoseluz.net, operado pela empresa Anjos e Luz Terapias Holísticas. Ao enviar sua fotografia para o site www.anjoseluz.net, você concorda integralmente com os seguintes termos:

  1. Direitos Autorais e Propriedade Intelectual: 1.1. Você mantém todos os direitos autorais e de propriedade intelectual sobre as imagens fotográficas enviadas. 1.2. Ao enviar a imagem para o site www.anjoseluz.net, você concede à Anjos e Luz Terapias Holísticas uma licença não exclusiva, irrevogável, gratuita e mundial para utilizar, reproduzir, exibir e distribuir a imagem em conexão com o site www.anjoseluz.net e suas atividades relacionadas.

  2. Uso da Imagem: 2.1. A Anjos e Luz Terapias Holísticas poderá utilizar a imagem enviada para: a) Exibir em seu site, redes sociais e materiais promocionais.

  3. Garantias e Responsabilidades: 3.1. Você garante que possui todos os direitos necessários sobre a imagem enviada e que sua utilização pela Anjos e Luz Terapias Holísticas, conforme descrito neste documento, não viola quaisquer direitos de terceiros. 3.2. Você concorda em isentar a Anjos e Luz Terapias Holísticas de qualquer responsabilidade decorrente de qualquer reclamação de terceiros relacionada ao uso da imagem conforme permitido por estes termos.

  4. Consentimento de Uso de Imagem: 4.1. Ao enviar sua imagem para o site www.anjoseluz.net, você consente que sua imagem seja utilizada de acordo com os termos estabelecidos neste documento. 4.2. Você consente que sua imagem possa ser exibida publicamente e compartilhada em conexão com as atividades da Anjos e Luz Terapias Holísticas.

  5. Modificações nos Termos: 5.1. A Anjos e Luz Terapias Holísticas reserva-se o direito de modificar estes termos a qualquer momento, mediante aviso prévio razoável. O uso contínuo do site www.anjoseluz.net após tais modificações constitui aceitação dos termos revisados.

  6. Legislação Aplicável: 6.1. Estes termos serão regidos e interpretados de acordo com as leis do Brasil. Quaisquer disputas decorrentes destes termos serão submetidas à jurisdição exclusiva dos tribunais competentes no Brasil.

Ao enviar sua imagem para o site www.anjoseluz.net, você reconhece ter lido, compreendido e concordado com estes termos de uso de imagem. Se você não concorda com estes termos, por favor, não envie sua imagem para a Anjos e Luz Terapias Holísticas.